Αστέρας Τρίπολης: Στην Αθήνα ο Μακελελέ (vid)

Αστέρας Τρίπολης: Στην Αθήνα ο Μακελελέ (vid)

Στην Αθήνα για τον Αστέρα ο Μακελελέ (vid)

bet365

Ο Κλοντ Μακελελέ έφτασε στην Αθήνα το πρωί της Παρασκευής (13/9) για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ημέρα... Κλοντ Μακελελέ στον Αστέρα AKTOR. Οι Αρκάδες είναι έτοιμοι να ενεργοποιήσουν τη «βόμβα» με την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Γάλλο θρύλο ως διάδοχο του Μίλαν Ράσταβατς στον κιτρινομπλέ πάγκο. Σε αυτό το πλαίσιο ο 51χρονος έφτασε στην Αθήνα το πρωί της Παρασκευής (13/9) λίγο μετά τις 12:30, όπου τον υποδέχτηκε ο μάνατζερ του, Ζανέιρο Γουίλι Ενγκομά και το Gazzetta βρέθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο άλλοτε σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Τσέλσι στη συνέχεια θα μεταβεί στην Τρίπολη, όπου αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους Αρκάδες και θα ανακοινωθεί. Ο Γάλλος θα έχει στο πλευρό του τον πολύπειρο σε επίπεδο αγγλικού ποδοσφαίρου, Νάιτζελ Γκιμπς αλλά και τον Ραφαέλ Φεβρ.

δαλα-μακελελε

Θυμίζουμε πως στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (14/9, 20:00) ο Αστέρας AKTOR θα έχει στον πάγκο του τον προπονητής της Β' ομάδας Στάικο Βεργέτη, ο οποίος δούλεψε την ομάδα αυτές τις ημέρες, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ράσταβατς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα