ΑΕΚ: Αμφίβολος ο Λαμέλα για Βόλο!

ΑΕΚ: Αμφίβολος ο Λαμέλα για Βόλο!

Γιώργος Τσακίρης
Ο Ερικ Λαμέλα της ΑΕΚ

bet365

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης των κιτρινόμαυρων, ο Αργεντινός άσος της ΑΕΚ, λόγω ενός χτυπήματος αποχώρησε και η παρουσία του στο ματς της Δευτέρας είναι στον αέρα.

Απρόοπτο για την ΑΕΚ και τον Ματίας Αλμέιδα.

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση του χθεσινού προγράμματος ο Έρικ Λαμέλα δέχτηκε ένα χτύπημα και αναγκάστηκε να αποχωρήσει πρόωρα, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του Αργεντινού σταρ για την αναμέτρηση με τον Βόλο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League να κρίνεται αμφίβολη. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν προπονήθηκε σήμερα καθώς οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να τον προφυλάξουν.

Έρικ Λαμέλα: Αμφίβολος για την ΑΕΚ στον Βόλο

Οι άνθρωποι της Ένωσης θα περιμένουν να δουν την κατάσταση του Λαμέλα μέσα στα επόμενα 24ωρα ώστε να φανεί ο βαθμός ετοιμότητας του Αργεντινού μεσοεπιθετικού για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Βόλο την Δευτέρα στην «OPAP Arena».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα