Άρης: Δεν επιβεβαιώνεται η παρουσία του Αραούχο στην Κύπρο και το deadline για την Ομόνοια

Άρης: Δεν επιβεβαιώνεται η παρουσία του Αραούχο στην Κύπρο και το deadline για την Ομόνοια

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Αραούχο

bet365

Στην Κύπρο επικρατεί μια… παράνοια για την περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο και τις πληροφορίες που τον θέλουν να βρίσκεται στην Κύπρο και καθώς ο Αργεντίνος επιθετικός είναι στη λίστα των εναλλακτικών επιλογών του Άρη, η όλη ιστορία προφανέστατα παρακολουθείτε από τους «κίτρινους».

Στις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο. Media της Κύπρου σημείωσαν ότι ο Αργεντίνος επιθετικός ήδη βρίσκεται στη Λευκωσία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Ομόνοια, άλλα διέψευσαν αυτή την πληροφορία και επιμένουν ότι μεταξύ των δύο πλευρών παραμένει σημαντική οικονομική διαφορά καθότι η πρόταση της κυπριακής ομάδας δεν υπερβαίνει τα 400.000 ευρώ (ετήσιες απολαβές) και απέχει αρκετά από τις απαιτήσεις του έμπειρου επιθετικού. Στον Άρη παρακολουθούν την περίπτωση του Αργεντίνου καθότι είναι στη λίστα των εναλλακτικών επιλογών σε περίπτωση που δεν καρποφορήσουν οι διαπραγματεύσεις που γίνονται με τουλάχιστον δύο άλλους ελεύθερους φορ.

Η υπόθεση θα δείξει… ποιο μονοπάτι θα πάρει σε λίγα λεπτά καθώς μέχρι τις 13:00, η Ομόνοια θα πρέπει να δηλώσει τη λίστα των 17 ξένων ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα αγωνιστούν στο Πρωτάθλημα της Κύπρου. Αυτή τη στιγμή έχει αποφασίσει ήδη για τους «16» και απομένει μία θέση ακόμη. Την απόφαση της κυπριακής ομάδας περιμένει ο Ντούσαν Μπάκιτς, καθώς οι παράγοντες της Ομόνοιας είτε θα πρέπει να δηλώσουν τον Μαυροβούνιο επιθετικό και να κλείσουν τη λίστα – αλλά και το «κεφάλαιο» απόκτησης του Αραούχο – είτε να μην τον συμπεριλάβουν σ’ αυτή ελπίζοντας ότι θα προσεγγίσουν τον Αργεντίνο επιθετικό.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι μέσα στα επόμενα λεπτά θα δημιουργηθούν ξεκάθαρα δεδομένα σε ότι αφορά τις συζητήσεις μεταξύ Ομόνοιας και Αραούχο. Αν επέλθει συμφωνία, αυτομάτως θα δηλωθεί στη λίστα. Αν τελικώς η κυπριακή ομάδα αποφασίσει να συμπεριλάβει τον Μπάκιτς, αυτομάτως θα τελειώσει αρνητικά το ζήτημα του Αραούχο. Πάντως, πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι η Ομόνοια σκέφτεται να αφήσει ανοιχτή μία θέση τη λίστα και να περιμένει ακόμη λίγες ημέρες (μέχρι τις 17 του μήνα) με την προσδοκία εύρεσης σημείου τομής με τον Σέρχιο Αραούχο. Προς το παρόν πάντως, αυτό δεν έχει βρεθεί…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα