Αστέρας Τρίπολης: Έφτασε κι αποθεώθηκε ο Μακελελέ

Αστέρας Τρίπολης: Έφτασε κι αποθεώθηκε ο Μακελελέ

Βασίλης Μπαλατσός
Makelele

bet365

Ο Κλοντ Μακελελέ έφτασε στην Τρίπολη το μεσημέρι της Παρασκευής (13/9) για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Αστέρα και αποθεώθηκε από φίλους της ομάδας.

Το πρωί της Παρασκευής (13/9) η πτήση του Κλοντ Μακελελέ που τον μετέφερε από το Λονδίνο προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και το Gazzetta ήταν εκεί για να σας μεταφέρει το ρεπορτάζ. Αμέσως μετά την άφιξη του στην Αθήνα ο Γάλλος σούπερ σταρ μεταφέρθηκε οδικώς στην Τρίπολη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Αστέρα AKTOR και να ανακοινωθεί.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο 51χρονος τεχνικός έφτασε στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, όπου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος της κιτρινομπλέ ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος και γνώρισε την αποθέωση, με συνθήματα και καπνογόνα, από φίλους της ομάδας, οι οποίοι τον περίμεναν έξω από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Στο πλευρό του νέου προπονητή του Αστέρα ήταν ο βοηθός του Νάιτζελ Γκιμπς και ο μάνατζερ του. Θυμίζουμε πως ο Μακελελέ θα πιάσει δουλειά στους Αρκάδες από την επόμενη εβδομάδα, καθώς στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα καθίσει στον πάγκο ο προπονητής της Β' ομάδας, Στάικος Βεργέτης.

@Photo credits: Asteras Tripolis FC - Exarchos Evangelos

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα