Ολυμπιακός: Λόγω των αναγκών του κόσμου έβγαλε έναν επιπλέον ελάχιστο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας

Ολυμπιακός: Λόγω των αναγκών του κόσμου έβγαλε έναν επιπλέον ελάχιστο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας

Ο Ολυμπιακός

bet365

Στις τάξεις των Πειραιωτών αποφασίστηκε να βγει ένας επιπρόσθετος και ελάχιστος αριθμός διαρκείας για να καλυφθούν οι έξτρα ανάγκες των φιλάθλων.

Από μέρους του κόσμου υπήρξε και μεγάλη ανάγκη αλλά και ζήτηση για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού, τα οποία φέτος στην ιστορική σεζόν των 100 χρόνων, αγγίζουν έναν αριθμό - ρεκόρ. Έτσι ο τροπαιούχος του UEFA Europa Conference League Ολυμπιακός αποφάσισε αλλά και έθεσε στην αγορά έναν επιπλέον, ελάχιστο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας, θέλοντας να εξυπηρετήσει τον κόσμο του όσο καλύτερα και όσο περισσότερο γίνεται.

Είναι εισιτήρια διαρκείας που προέκυψαν και από ορισμένα έργα αναμόρφωσης και βελτιωτικών μετατροπών στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης». Είναι χαρακτηριστικό πώς έχουν αρχίσει να τίθενται προς διάθεση (μπορεί κανείς να τα κλείσει μέσω του www.Olympiacos.org) και ήδη έχει ξεκινήσει να τα προμηθεύεται ο κόσμος.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα