Αραούχο: «Ο Χιμένεθ τον θέλει στην Παραγουάη», σύμφωνα με τον Μέρλο

Αραούχο: «Ο Χιμένεθ τον θέλει στην Παραγουάη», σύμφωνα με τον Μέρλο

Βασίλης Μπαλατσός
αντίο αεκ σε αραούχο

bet365

Σύμφωνα με τον έγκυρο Αργεντινό δημοσιογράφο, Σέζαρ Λουίς Μέρλο, ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να πάρει τον Σέρχιο Αραούχο στη Σέρο Πορτένιο της πρώτης κατηγορίας της Παραγουάης.

Ο Σέρχιο Αραούχο παραμένει στην αγορά των ελεύθερων μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ και αναζητεί τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη. Σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό ο «Τσίνο» βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Σέρο Πορτένιο της κορυφαίας κατηγορίας του ποδοσφαίρου της Παραγουάης.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του έγκυρου στο ρεπορτάζ της Λατινικής Αμερικής, Σέζαρ Λουίς Μέρλο, ο Μανόλο Χιμένεθ που είναι προπονητής σε αυτή την ομάδα θέλει να συνεργαστεί και πάλι με τον Αργεντινό επιθετικό.

Ο 32χρονος επιθετικός έκανε 67 εμφανίσεις υπό τις οδηγίες του Ισπανού τεχνικού, στις οποίες σκόραρε 25 γκολ και μοίρασε 13 ασίστ, ενώ μαζί πανηγύρισαν το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ τη σεζόν 2017-18. Συνολικά με την Ένωση ο Αραούχο μέτρησε 179 συμμετοχές, με 48 γκολ και 25 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα