Athens Kallithea: Με Τζιάνι και Εντιαγέ αλλά χωρίς... Ντονάτι στη Λαμία

Βασίλης Μπαλατσός
Massimo Donati

bet365

Η Athens Kallithea ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τη Λαμία στη Φθιώτιδα, με τον Τζιάνι να επιστρέφει στη διάθεση του Μάσιμο Ντονάτι. Μέσα και ο νεοαποκτηθείς Εντιαγέ.

Η Athens Kallithea είναι έτοιμη για την αναμέτρηση με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Το ευχάριστο νέο για τον Μάσιμο Ντονάτι είναι η επιστροφή του Ελάια Τζιάνι, στη δράση μετά τον τραυματισμό του στο ματς της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό. Αξιοσημείωτο είναι πως στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά και ο νέος χαφ της ομάδας, Μορ Εντιαγέ, δυο μέρες μετά την ανακοίνωση του δανεισμού του από την Εστορίλ.

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως τιμωρημένος για αυτό το παιχνίδι είναι ο προπονητής της Athens Kallithea, Μάσιμο Ντονάτι, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες σε ισάριθμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα εκτός είναι οι γνωστοί τραυματίες, Μαρότα και Μεχίας.

H αποστολή της Athens Kallithea: Αθανάσιος Πάντος, Μπερναμπέ, Ιωάννης Γκέλιος, Νεμάνια Νίκολιτς, Ματέι Χάνουσεκ, Αντρέι Μότοκ, Γιώργος Μανθάτης, Πίρι Σοΐρι, Γιάννης Τσιβελεκίδης, Βίκτορ Ματίεβιτς, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, Νικολά Ισιμά Μιρέν, Ανδρέας Βασιλόγιαννης, Χαβιέ Ματίγια, Ντεμέτριους, Μορ Εντιαγέ, Αλεσάντρο Μερκάτι, Τιέρι Μουτίνιο, Σαμπά Λελέ Ντιμπά, Ρόμπερς Ουλντρίκις, Ελάια Τζιάνι, Γιάννης Λουκίνας, Ματιέ Βαλμπουενά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα