ΠΑΟΚ: Ολοι μέσα εκτός του Μπράντον, δουλειά στο επιθετικό κομμάτι

ΠΑΟΚ: Ολοι μέσα εκτός του Μπράντον, δουλειά στο επιθετικό κομμάτι

Σταύρος Σουντουλίδης
Μπακαγιόκο και Οζντόεφ μονομαχούν στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν στο κομμάτι της επίθεσης στην προτελευταία προπόνηση πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εκτός παραμένει ο Μπράντον Τόμας.

Στην προτελευταία προπόνηση πριν από την σέντρα του κυριακάτικου ντέρμπι στην Τούμπα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δούλεψαν πολύ στο κομμάτι της τακτικής.

Η επιθετική λειτουργία της ομάδας βρέθηκε στο προσκήνιο στην προπόνηση της Παρασκευής (13.09) στη Νέα Μεσημβρία, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει με ικανοποίηση όλους τους παίκτες, πλην του Μπράντον Τόμας, να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα.

Οι παίκτες υπό τις οδηγίες του προπονητή δούλεψαν μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια στους επιθετικούς αυτοματισμούς, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έκαναν και πρακτική εφαρμογή μέσα από οικογενειακό δίτερμα.

Ο Μπράντον Τόμας είναι ο μοναδικός παίκτης, που το όνομά του βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο. Ο Ισπανός έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Το Σάββατο (14.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα