Λαμία: Με Γκοτζαμανίδη και Ενρίκεζ κόντρα στην Athens Kallithea

Βασίλης Μπαλατσός
gkotzamanidis.jpg

bet365

Οι νεοαποκτηθέντες Νίκος Γκοτζαμανίδης και Άνχελο Ενρίκεζ βρίσκονται στην αποστολή της Λαμίας για τον αγώνα με την Athens Kallithea.

Με προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον αγώνα με την Athens Kallithea στο «Αθανάσιος Διάκος» (14/9, 18:00). Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας, Μαρίνος Σατσιάς, ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με το σύνολο του Μάσιμο Ντονάτι, στην οποία βρίσκονται τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του κλαμπ, Νίκος Γκοτζαμανίδης και Άνχελο Ενρίκεζ.

Η αποστολή της Λαμίας: Ράτον, Κόστιτς, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Αντράντ, Γκοτζαμανίδης, Σάντμπεργκ, Ρινγκ, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Νούνιες, Μέκιτς, Μπικόβ, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Γκίντο, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος, Ενρίκεζ, Σιμόνι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα