Παναθηναϊκός: Για πρώτη φορά στην αποστολή ο Ουναΐ, έμεινε εκτός ο Σπόραρ

Παναθηναϊκός: Για πρώτη φορά στην αποστολή ο Ουναΐ, έμεινε εκτός ο Σπόραρ

Για πρώτη φορά στην αποστολή του Παναθηναϊκού ο Ουναΐ, έμεινε εκτός ο Σπόραρ

bet365

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον Αζεντίν Ουναΐ να συμπεριλαμβάνεται σ' αυτήν για πρώτη φορά και τον Άντρατζ Σπόραρ να μένει εκτός.

Με τον Αζεντίν Ουναΐ να βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή του ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής (15/09-20:30) για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Σ' αυτήν συμπεριλήφθηκε ξανά και ο Τζορτζ Μπάλντοκ, για πρώτη φορά σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Απ' αυτήν απουσιάζουν οι Άντρατζ Σπόραρ, Χόρντουρ Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, αλλά και οι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον προπονητή.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τελειώματα, τακτική και με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Μαξ, Ζέκα, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα