ΑΕΚ: Θλάσεις για Γκατσίνοβιτς και Οντουμπάτζο!

ΑΕΚ: Θλάσεις για Γκατσίνοβιτς και Οντουμπάτζο!

Δημήτρης Βέργος
Ο Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ

bet365

Νέα προβλήματα στην ΑΕΚ με τους Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Μόουζες Οντουμπάτζο να μένουν εκτός για το επόμενο διάστημα έχοντας υποστεί θλάσεις στην προπόνηση.

Το απρόοπτο με τον Έρικ Λαμέλα, ο οποίος λόγω ενός χτυπήματος είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο την προσεχή Δευτέρα δεν ήταν το μόνο στην προετοιμασία των κιτρινόμαυρων για την επανέναρξη των υποχρεώσεών τους.

Κι αυτό γιατί ο Ματίας Αλμέιδα είδε άλλους δύο παίκτες του να μένουν εκτός και πιο συγκεκριμένα τους Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Μόουζες Οντουμπάτζο, οι οποίοι έχουν υποστεί θλάσεις, όπως έδειξαν οι εξετάσεις τους, με συνέπεια να μένουν νοκ-άουτ για το επόμενο διάστημα.

Πιο σοβαρή είναι αυτή του Γκατσίνοβτς με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να τραυματίζεται στην προπόνηση του Σαββάτου και τη μαγνητική να δείχνει ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού.

Όσον αφορά τον Οντουμπάτζο, ο Άγγλος δεξιός μπακ ένιωσε ενοχλήσεις στη χθεσινή προπόνηση, υποβλήθηκε και αυτός σε εξετάσεις, οι οποίες επιβεβαίωσαν ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού.

Έτσι αυξάνονται τα προβλήματα τραυματισμών για τον Αλμέιδα, ο οποίος πάντως βλέπει τον Μουκουντί στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας να ανεβάζει ρυθμούς και να στοχεύει να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τον Βόλο στην OPAP Arena, ενώ αντίστροφα μετράει για την επιστροφή στις προπονήσεις ο Μπρινιόλι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα