Αραούχο: «Ήρθα γιατί με κάλεσε ο Μανόλο, έγινα πρωταθλητής μαζί του»

Newsroom
Αραούχο: «Ήρθα γιατί με κάλεσε ο Μανόλο, έγινα πρωταθλητής μαζί του»

bet365

Ο Σέρχιο Αραούχο έφτασε στην Παραγουάη κι έκανες τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Σέρο Πορτένιο τονίζοντας πως αποφάσισε να πάει εκεί για χάρη του Μανόλο Χιμένεθ.

Στην Παραγουάη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος ταξίδεψε στην χώρα της Νότια Αμερικής την ίδια μέρα που έκλεισε η συμφωνία. Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ αποκάλυψε πως ο λόγος που αποφάσισε να αποδεχθεί την προσφορά της Σέρο Πορτένιο ήταν ο προπονητής της ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ.

Με τον Ισπανό τεχνικό, ο Αργεντινός φορ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα με την ΑΕΚ στην Ελλάδα κάνοντας μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του και γι' αυτό η παρουσία του εκεί έπαιξε τόσο καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά τα όσα είπε κατά την άφιξή του:

«Ήρθα επειδή με κάλεσε ο Μανόλο, ήμουν πρωταθλητής με κείνον. Είμαι έτοιμος να παίξω και λέω στους οπαδούς της ομάδας πως ακόμη κι αν υπέγραψα μόλις για τρεις μήνες, ήρθα με την επιθυμία να τα διαλύσω όλα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα