ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Στην Ελλάδα ο Λόβρεν για τον «δικέφαλο του βορρά» (vid)

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Στην Ελλάδα ο Λόβρεν για τον «δικέφαλο του βορρά» (vid)

Πάτησε... Ελλάδα ο Ντέγιαν Λόβρεν για τον ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Ο Ντέγιαν Λόβρεν έφτασε στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Δικέφαλο του Βορρά.

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Ντέγιαν Λόβρεν, η τελευταία προσθήκη του ΠΑΟΚ για το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι. Η συμφωνία με τον πολύπειρο Κροάτη στόπερ επετεύχθη πριν λίγες μέρες και ο πρώην παίκτης των Λίβερπουλ, Λιόν, Ζενίτ και Σαουθάμτπον έρχεται στον «δικέφαλο του βορρά» προκειμένου να αποτελέσει μία ποιοτική λύση στο κέντρο της άμυνας όπου είχε ανάγκη η ομάδα.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός θα περάσει πρώτα τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, για τις οποίες μάλιστα έφυγε κατευθείαν από το αεροδρόμιο και ύστερα θα μεταβή στα γραφεία της ομάδας για να υπογράψει το νέο του διετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της μεταγραφής του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα