Χουάνκαρ: «Ο Άρης μου έδωσε την ευκαιρία και θα δώσω ό,τι έχω»

Χουάνκαρ: «Ο Άρης μου έδωσε την ευκαιρία και θα δώσω ό,τι έχω»

Newsroom
Ο Χουάνκαρ

bet365

Ο Χουάνκαρ μίλησε για τον χρόνο που θα χρειαστεί για να βρεθεί στο επιτρεπτό επίπεδο ετοιμότητας αλλά και για τη… μετακόμισή του από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ισπανός full back παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια Novasports και αναφερόμενος στη μεταγραφή του στον Άρη αλλά και την προϋπηρεσία του στον Παναθηναϊκό απάντησε ότι… «είμαι πολύ ικανοποιημένος, που ο Άρης μού έδωσε αυτή την ευκαιρία! Όλος ο κόσμος γνωρίζει τι σήμαινε ο Παναθηναϊκός για εμένα. Ωστόσο, εγώ είμαι επαγγελματίας. Η σχέση μου τον Παναθηναϊκό δεν σημαίνει ότι δεν θα δώσω ό,τι έχω για την ομάδα στην οποία ανήκω τώρα. Θα δώσω ό,τι καλύτερο και θα παλεύω συνέχεια για τον Άρης. Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

Ο Χουάνκαρ στάθηκε στη σημασία της παρουσίας αρκετών Ισπανών, σε ότι αφορά την προσαρμογή του και ξεκαθάρισε ότι θα χρειαστεί κι άλλες ημέρες για να φτάσει στο επίπεδο που θέλει. «Τώρα μαθαίνω την ομάδα, ενώ προσπαθώ να ανακτήσω τη φυσική μου κατάσταση. Ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να είμαι απολύτως έτοιμος. Πιστεύω, πάντως, ότι η ομάδα είναι πολύ καλή και μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς στην Κρήτη, στο παιχνίδι που έχει μπροστά της».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα