Χατζηθεοδωρίδης: «Έχουμε μεγάλο κίνητρο, θέλουμε την πρώτη εντός έδρας νίκη» (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Χατζηθεοδωρίδης

bet365

Ο αριστερός μπακ του ΟΦΗ, Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, μίλησε στην κάμερα του OFI TV για το ερχόμενο ματς με τον Άρη και στάθηκε στο κίνητρο της ομάδας του για τον πρώτο «άσο» της σεζόν.

Μετά το «διπλό» στον Βόλο ο ΟΦΗ έχει στόχο να πανηγυρίσει το δεύτερο τρίποντο της σεζόν στην αναμέτρηση με τον Άρη στο «Γεντί Κουλέ» (15/9, 20:30). Ο αριστερός μπακ των Κρητικών, Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, μίλησε στην κάμερα του OFI TV και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν μεγάλο κίνητρο για να πάρουν την πρώτη εντός έδρας νίκη της σεζόν.

«Ερχόμαστε από μια σημαντική νίκη για την ομάδα και την ψυχολογία μας, η διακοπή μας βοήθησε να προετοιμαστούμε καλύτερα και να είμαστε πιο έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Άρη.

Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, είναι το πρώτο εντός έδρας ντέρμπι και σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όμως είχαμε αρκετό χρόνο και θα είμαστε 100% έτοιμοι για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε την πρώτη εντός έδρας νίκη.

Το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο, ειδικότερα μαζί με τους οπαδούς μας. Θέλουμε πάρα πολύ να φέρουμε τη νίκη για την ομάδα και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να το πετύχουμε», ανέφερε ο Χατζηθεοδωρίδης.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα