Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος: Στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο Μακελελέ

Βασίλης Μπαλατσός
Μακελελε

bet365

Ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Κλοντ Μακελελέ, βρέθηκε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ατρόμητο.

Ο Κλοντ Μακελελέ είναι με κάθε επισημότητα κάτοικος Τρίπολης. Ο Γάλλος τεχνικός έφτασε στην Ελλάδα το πρωί της Παρασκευής (13/9) και το βράδυ της ίδιας ημέρας ανακοινώθηκε από τον Αστέρα AKTOR, ως νέος προπονητής της ομάδας.

Ο 51χρονος προπονητής βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (14/9) στις εξέδρες του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για να παρακολουθήσει για πρώτη φορά από κοντά τη νέα του ομάδα, στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Θυμίζουμε πως κόντρα στους Περιστεριώτες κάθισε στον κιτρινομπλέ πάγκο ο κόουτς της Β' ομάδας, Στάικος Βεργέτης, ο οποίος δούλεψε την ομάδα μετά την απομάκρυνση του Μίλαν Ράσταβατς.

Ο Μακελελέ και οι συνεργάτες του θα πιάσουν δουλειά από την ερχόμενη εβδομάδα, με τον Γάλλο να αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (21/9, 20:30).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα