Ντολτσέτι: «Ήταν καθαρό χέρι, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μας δίνουν πέναλτι»

Newsroom
Ο Λορέντσο Ντολτσέτι της Athens Kallithea

bet365

Ο βοηθός προπονητή της Athens Kallithea, Λορέντσο Ντολτσέτι είχε παράπονα από τη διαιτησία μετά το 0-0 με τη Λαμία.

Η Athens Kallithea ζήτησε πέναλτι για χέρι στο πρώτο μέρος με τον Λορέντσο Ντολτσέτι, ο οποίος κάθισε στον πάγκο της ομάδας λόγω της τιμωρίας του Ντονάτι, να τονίζει στην Cosmote TV μετά το παιχνίδι: «Ήταν μια καλή απόδοση από εμάς. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο δεν μας δίνουν πέναλτι. Ήταν καθαρό χέρι».

Όσο για το τι του είπε ο Ντονάτι: «Είναι ένα κοινό συναίσθημα που έχουμε με τον σύλλογο και την ομάδα. Έχουν περάσει τέσσερα παιχνίδια και οι αποφάσεις των διαιτητών είναι εναντίον μας σε όλα τα ματς».

Σατσιάς: «Τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή»

Από τη μεριά του ο τεχνικός της Λαμίας, Μαρίνος Σατσιάς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, υποστηρίζοντας:

«Καταρχήν είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, κατέθεσαν ψυχή. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να προηγηθούμε και στο δεύτερο ημίχρονο εάν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στις τελικές μας θα παίρναμε τους τρεις βαθμούς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα