Ο Παναθηναϊκός αναζητά... οξυγόνο κορυφής στη Τούμπα

Ο Παναθηναϊκός αναζητά... οξυγόνο κορυφής στη Τούμπα

παο

bet365

Μετά το κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, το σύνολο του Ντιέγκο Αλόνσο θέλει ένα μεγάλο αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη για να μην χάσει σημαντικό έδαφος για την κορυφή.

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος βρίσκει τον Παναθηναϊκό μόλις στους 4 βαθμούς, έπειτα από ένα πρόγραμμα τριών αγωνιστικών, όπου ήταν υποχρεωμένος να έχει μαζέψει 9. Σε εντός έδρας αναμετρήσεις, η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο νίκησε μόνο τον Λεβαδειακό(1-0), έχασε από τον Αστέρα Τρίπολης(0-1) και αναδείχθηκε ισόπαλο με την Καλλιθέα(2-2).

Το Κυριακάτικο ντέρμπι στη Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ(20:30, Novasports1) έχει αποκτήσει χαρακτήρα... τελικού για τους ''πράσινους'', καθώς με ήττα ή και ισοπαλία κινδυνεύουν να μείνουν πάρα πολύ μακριά από το κυνήγι της κορυφής και ακολουθούν ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό στις επόμενες τρεις αγωνιστικές.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για το Τριφύλλι, ώστε να πάρει... οξυγόνο αλλά και να δείξει βελτίωση στο εν Ελλάδι αγωνιστικό του πρόσωπο, το οποίο ήταν κάκιστο μέχρι στιγμής σε αντίθεση με το ευρωπαϊκό, το οποίο το οδήγησε στη League phase του Conference League.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Αλόνσο δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και οι σκέψεις ενδεκάδας δείχνουν πως προβάδισμα έχουν οι εξής: Ο Ντραγκόφσκι κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Μλαντένοβιτς, δεξιός ο Βαγιαννίδης και ο Ίνγκασον με τον Γεντβάι οι δύο στόπερ. Αράο, Μαξίμοβιτς οι δύο κεντρικοί μέσοι, έχοντας μπροστά τους τον Μπακασέτα. Τετέ στο ένα ''φτερό'', Πελίστρι στο άλλο και στην κορυφή ο Ιωαννίδης. Θέση διεκδικεί ο Κώτσιρας αλλά και οι Τζούρισιτς, Μαντσίνι αντί του Πελίστρι.

Από κει και πέρα, στο προπονητικό κέντρο έγιναν αρκετές συζητήσεις, ομιλίες και τετ α τετ, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πνευματικά πανέτοιμη για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, όπως το αυριανό απέναντι στον ''δικέφαλο'' του Βορρά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα