Γκόμεζ: «Ιδανική επιλογή ο ΠΑΟΚ»

Γκόμεζ: «Ιδανική επιλογή ο ΠΑΟΚ»

Βασίλης Μπαλατσός
Gomez

bet365

Ο νεαρός αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, Τζόναθαν Γκόμεζ, μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσαρμογή του.

Μπορεί ο Τζόναθαν Γκόμεζ να μην έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και να βρίσκεται εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (15/9, 20:30), όμως συνεχίζει τη δουλειά υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου και περιμένει την ευκαιρία του. Ο νεαρός αριστερός μπακ μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον αγώνα με το Τριφύλλι και αναφέρθηκε και στο κομμάτι της προσαρμογής του στους Θεσσαλονικείς.

«Η προσαρμογή μου γίνεται σταδιακά, είμαι δύο εβδομάδες με την ομάδα. Προσπαθώ να αντιληφθώ τις απαιτήσεις του γκρουπ, αυτά που ζητάει ο προπονητής μέσα στο γήπεδο. Τις τελευταίες ημέρες, κάναμε προπόνηση χωρίς τους διεθνείς, τώρα έχουν επιστρέψει όλοι, οπότε μπορούμε να δουλέψουμε ακόμα καλύτερα.

Όταν ο ατζέντης μου, μου είπε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ήμουν πάρα πολύ ενθουσιασμένος, γιατί γνώριζα ότι πρόκειται για μία από τις πιο μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Έχει νεαρούς παίκτες που δουλεύουν και εξελίσσονται. Ήταν μία ιδανική επιλογή για μένα. Από τη μέρα που υπέγραψα, δεν έχω σταματήσει να βλέπω βίντεο από την Τούμπα. Έχω βρεθεί στο γήπεδο με τη Σάμροκ και στο πρωτάθλημα. Περιμένω με πολύ μεγάλη ανησυχία να παίξω στην Τούμπα», ανέφερε αρχικά ο Αμερικανομεξικανός αμυντικός.

Για το ντέρμπι με την ομάδα του Ντιέγκοε Αλόνσο ο Γκόμεζ είπε: «Ο Παναθηναϊκός, ξέρουμε ότι είναι μια καλή ομάδα, αλλά πιστεύω ότι εμείς θα παρουσιάσουμε την πιο δυνατή εκδοχή του εαυτού μας, θα παλέψουμε σκληρά και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Μετά την κλήρωση του ΠΑΟΚ στη League Phase του Europa League, είναι πιθανό τόσο ο Γκόμεζ όσο και ο Σορετίρε να κληθούν να αντιμετωπίσουν Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από τις ακαδημίες των οποίων προέρχονται με τον 20χρονο αμυντικό να αναφέρει: «Θα είναι ένα ακόμα παιχνίδι για εμάς και θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Σίγουρα, είναι μια ευχάριστη συγκυρία για εμάς, το συζητούσαμε με τον Σορετίρε και λέγαμε: "Φαντάσου να τύχουμε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Σοσιεδάδ". Είναι μια πολύ ωραία σύμπτωση και ανυπομονώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα