ΑΕΚ, μεταγραφές: Η Μασατλάν κάνει προσπάθεια για τον Πισάρο, σύμφωνα με τους Μεξικανούς

ΑΕΚ, μεταγραφές: Η Μασατλάν κάνει προσπάθεια για τον Πισάρο, σύμφωνα με τους Μεξικανούς

Newsroom
Ο Πισάρο

bet365

Σύμφωνα με το μεξικάνικο ESPN, η Μασατλάν θέλει την τελευταία μέρα των μεταγραφών στη χώρα να κάνει δικό της τον Ροδόλφο Πισάρο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ.

Εκτός του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος δεν υπολογίζεται, στο ρόστερ της ΑΕΚ παραμένει και ο Ροδόλφο Πισάρο, ο οποίος επίσης είναι εκτός πλάνων αλλά δεν έχει καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία με κάποια ομάδα για να αποχωρήσει.

Στο Μεξικό η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε μερικές ώρες και σύμφωνα με το ESPN η Μασατλάν κάνει προσπάθεια μήπως και καταφέρει την τελευταία στιγμή να συμφωνήσει με τον Μεξικανό μεσοεπιθετικό.

Όπως τονίζεται στο μεξικάνικο ρεπορτάζ όμως, η υπόθεση είναι περίπλοκη καθώς υπάρχει διαφορά στο οικονομικό και ο Πισάρο θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του προκειμένου οι δύο πλευρές να τα βρουν λίγο πριν πέσει η αυλαία στη μεταγραφική περίοδο εκεί.

Το συμβόλαιο του Πισάρο στην ΑΕΚ έχει ισχύ για ακόμα ένα χρόνο και μένει να φανεί εφόσον το ενδιαφέρον της Μασατλάν ισχύει, αν βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ του παίκτη και του μεξικανικού συλλόγου προκειμένου να αποχωρήσει και η Ένωση να απεμπλακεί παράλληλα από ένα βαρύ συμβόλαιο ενός ποδοσφαιριστή που δεν υπολογίζεται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα