ΑΕΚ, μεταγραφές: «Συμφώνησε με Μασατλάν ο Πισάρο, πετάει την Τρίτη», γράφουν στο Μεξικό

ΑΕΚ, μεταγραφές: «Συμφώνησε με Μασατλάν ο Πισάρο, πετάει την Τρίτη», γράφουν στο Μεξικό

Newsroom
Πισάρο

bet365

Σύμφωνα με τους Μεξικάνους, ο Ροδόλφο Πισάρο τα βρήκε σε όλα με τη Μασατλάν και την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να πετάξει για την πατρίδα του ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Παρελθόν από την ΑΕΚ θα αποτελέσει ο Ροδόλφο Πισάρο σύμφωνα με τους Μεξικάνους. Ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης θα συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του και θα αποχωρήσει από την Ελλάδα έναν χρόνο μετά τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα από το Μεξικό.

Όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα «mediotiempo.com», ο Πισάρο τα έχει βρει σε όλα με τη Μασατλάν και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής του στην πατρίδα του.

Παρότι ο Πισάρο έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2025, οι Μεξικάνοι τονίζουν πως ο 30χρονος μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί για έναν χρόνο ως δανεικός στη Μασατλάν. Μάλιστα, ο Πισάρο αναμένεται να πετάξει για Μεξικό την ερχόμενη Τρίτη από την Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Μασατλάν και την επιστροφή στην πατρίδα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα