Οι τρεις άξονες βελτίωσης του Παναθηναϊκού στη Τούμπα

Οι τρεις άξονες βελτίωσης του Παναθηναϊκού στη Τούμπα

Νίκος Αθανασίου
Αλόνσο

bet365

Το σύνολο του Ντιέγκο Αλόνσο θα πρέπει να δείξει πρόοδο σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού για να έχει πιθανότητες να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα του ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός μετά το κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και τις δύο μεγάλες γκέλες με Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ και Καλλιθέα στη Λεωφόρο, καλείται απόψε στη Τούμπα, στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής, να δείξει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και να κάνει μία νίκη... δήλωση ενόψει της συνέχειας στη Super League.

Φυσικά για να αυξηθούν οι πιθανότητες να συμβεί αυτό, θα πρέπει το σύνολο του Ντιέγκο Αλόνσο να βελτιώσει συγκεκριμένα κομμάτια στο παιχνίδι του σε σχέση με όσα έκανε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του φετινού μαραθωνίου.

Ποια είναι αυτά;

1) Να αλλάξει προς το καλύτερο τον τρόπο ανάπτυξής του, να βάλει κάτω την μπάλα-για να το πούμε απλά- και παίξει, εκμεταλλευόμενος την μεγάλη ατομική ποιότητά που έχει στο ρόστερ του.

2)Να βελτιώσει την ανασταλτική του λειτουργία, η οποία ήταν κάκιστη μέχρι στιγμής στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, με αποκορύφωμα τα 3+ xGoals της Καλλιθέας στη Λεωφόρο.

3) Να είναι κυνικός στις φάσεις που θα δημιουργήσει, να εκμεταλλευθεί τις στιγμές του, τις ευκαιρίες του μπροστά από την αντίπαλη εστία, κάτι που δεν έκανε σε ικανοποιητικό βαθμό σε κανένα από τα προηγούμενα ματς του πρωταθλήματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα