Μήνυμα της ΑΕΚ προς τον κόσμο της: «Προσεκτικοί για τους εαυτούς μας και για τους διπλανούς μας»

Μήνυμα της ΑΕΚ προς τον κόσμο της: «Προσεκτικοί για τους εαυτούς μας και για τους διπλανούς μας»

Newsroom
Η OPAP Arena

bet365

Με ανακοίνωση, η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε και πάλι την προσοχή όλων των φιλάθλων της ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια, υπενθυμίζοντας πως το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι είναι αυτό απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ ευχαρίστησε τους φιλάθλους της για την μέχρι τώρα συμπεριφορά τους σε όλα τα παιχνίδια. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έδωσε τα συγχαρητήρια της στον κόσμο της ομάδας και παράλληλα έστειλε ξανά μήνυμα, ζητώντας αντίστοιχη προσοχή και απέναντι στον Βόλο τη Δευτέρα (16/09) στην «OPAP Arena».

Η Ένωση μάλιστα υπενθύμισε στον κόσμο της πως απέναντι στον Βόλο χρειάζεται ακόμα περισσότερη προσοχή καθώς το επόμενο εντός έδρας ματς είναι αυτό απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Φίλοι της ΑΕΚ

Πρώτα απ' όλα αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για την ανταπόκριση σας από το ξεκίνημα της σεζόν στις ανάγκες τήρησης των μέτρων τάξης στο γήπεδο μας. Και στα τρία επίσημα ματς που έχουμε δώσει ως τώρα στην ΟPAP Arena, αλλά και στο εκτός έδρας ματς στην Λιβαδειά, η συμπεριφορά σας ήταν υποδειγματική και έχετε προστατέψει την ομάδα και το Σπίτι Μας.

Το ίδιο είμαστε σίγουροι πως θα γίνει αύριο Δευτέρα (16/9, 20.00) στο εντός έδρας ματς με τον Βόλο. Αύριο ακόμη περισσότερο δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε λάθος, γιατί το επόμενο ματς στην OPAP Arena μετά το αυριανό, είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και για τους εαυτούς μας και για τους διπλανούς μας.

Αυτό σημαίνει πως, όπως και στα προηγούμενα εντός έδρας ματς, δεν πρέπει να υπάρχει καμιά ρίψη αντικειμένου, φωτοβολίδας, καπνογόνου, βεγγαλικού, κροτίδας ή άναμμα στρόμπο. Υπάρχουν ποινές αποκλεισμού έδρας από το ξεκίνημα της σεζόν για αντίστοιχες περιπτώσεις και -τονίζουμε και πάλι- για μια και μόνο ρίψη!

Οι θύρες της OPAP Arena θα ανοίξουν στις 17.30. Μην επιχειρήσετε να μπείτε στο γήπεδο χωρίς να έχετε ταυτοποιήσει το εισιτήριο σας στην εφαρμογή gov.gr wallet, μην προσεγγίσετε στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, μην έχετε πάνω σας οποιοδήποτε επικίνδυνο αντικείμενο. Έχετε μαζί σας αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και μην ξεχνάτε πως το κλειστό κύκλωμα καμερών ασφαλείας είναι σε πλήρη λειτουργία και υπό τον έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ.

Σε ένα ακόμη ματς είμαστε σίγουροι πως θα έχουμε την αμέριστη βοήθεια σας στην προσπάθεια να κρατάμε πάντα ανοιχτή την OPAP Arena».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα