Παπαδόπουλος: «Μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ παρά την αποβολή»

Βασίλης Μπαλατσός
Παπαδοπουλος

bet365

Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά την ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Δεύτερος βαθμός για τον Λεβαδειακό σε τέσσερις αγωνιστικές της Stoiximan Superleague. Οι Βοιωτοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην έδρα του Πανσερραϊκού με 2-0 από το πρώτο μέρος, όμως στο δεύτερο μισό ανέβασαν την απόδοση τους, ήταν πιο δημιουργικοί, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 και παρά την αποβολή του Μορέιρα στο 79' είχαν την ευκαιρία να πάρουν το «διπλό» με τον Κωστή.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το ματς και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την προσπάθεια των παικτών του, τονίζοντας όμως πως η ομάδα του θέλει βελτίωση.

«Στις πρώτες αγωνιστικές είχαμε μια πολύ καλή παρουσία στα παιχνίδια και μια καλή εικόνα. Σήμερα θέλαμε να κερδίσουμε το ματς, γιατί έχουμε πολύ καλούς παίκτες, κάτι που φαίνεται και στις προπονήσεις. Θεωρώ πως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, είχαμε καλή οργάνωση, αλλά δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να ισοφαρίσουμε σε 2-2.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για αυτή την προσπάθεια. Προφανώς και θέλουμε βελτίωση, ειδικά για το πως μπαίνουμε στα παιχνίδια, αλλά όσον αφορά το σημερινό, μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ, παρότι είχαμε παίκτη λιγότερο στο γήπεδο, ειδικά στην τελευταία φάση», ανέφερε ο τεχνικός του Λεβαδειακού.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα