Γρηγορίου: «Κάναμε δώρα στο Λεβαδειακό, το αποτέλεσμα μας δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα»

Βασίλης Μπαλατσός
Γρηγορίου

bet365

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό και τόνισε πως το τελικό αποτέλεσμα δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ομάδα του.

Ο Πανσερραϊκός έφτασε κοντά στο πρώτο του τρίποντο στη Stoiximan Superleague της σεζόν 2024-25, καθώς προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα του κόντρα στον Λεβαδειακό, όμως οι Βοιωτοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 και μάλιστα στο φινάλε είχαν τεράστια ευκαιρία για ολική ανατροπή, με τον Κωστή.

Ο τεχνικός των Λιονταριών, Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά την ισοπαλία με την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου και έκανε λόγο για «δώρα» των παικτών του και αποτέλεσμα δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα. Θυμίζουμε πως οι Σερραίοι μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχουν μόνο ένα βαθμό.

«Κάναμε ένα πολύ καλό ημίχρονο, είχαμε την υπεροχή, πετύχαμε δύο γκολ και θεωρώ πως ήμασταν πολύ κοντά στη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως είχαμε μια εικόνα τελείως διαφορετική σε σχέση με το πρώτο.

Πραγματικά οπισθοχωρήσαμε, δώσαμε χώρο και δώρα στον αντίπαλο κάτι που τα εκμεταλλεύτηκε και γι' αυτό ήρθε η ισοπαλία. Ειδικά το λάθος που κάναμε στο δεύτερο γκολ με το build up, είναι ασυγχώρητο και βέβαια τέτοια λάθη θα τα πληρώσεις.

Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο, προσπαθήσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ μετά την αποβολή, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα», είπε ο προπονητής του Πανσερραϊκού.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα