ΠΑΟΚ: Ενδεκάδα με Κωνσταντέλια και Τσάλοφ στην κορυφή

Σταύρος Σουντουλίδης
Ευρωπαϊκή απάντηση από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό με ΤΟP επιλογές!

bet365

Με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να είναι 100% έτοιμος, όχι όμως και τον Τάρικ Τισουντάλι που ένοιωσε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής, ξεκινάει ο ΠΑΟΚ το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι έως τώρα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές αήττητοι και θέλουν ασφαλώς να παραμείνουν χωρίς ήττα ξεπερνώντας το πρώτο σοβαρό εμπόδιο στην προσπάθειά τους να επαναλάβουν την περσινή επιτυχία τους.

Σε ό,τι αφορά το αποψινό ντέρμπι, ο Ρουμάνος τεχνικός των Πρωταθλητών Ελλάδας, θα προχωρήσει το πλάνο του με τον Τάισον να επιστρέφει στην ενδεκάδα και τους Μπακαγιόκο, Κόλεϊ να συμμετέχουν για πρώτη φορά στην αποστολή του «Δικεφάλου».

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κοτάρσκι, οποίος μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα έχει τους Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη και Μπάμπα. Στα χαφ θα παίξουν Σβαμπ και Οζντόεφ. Ο Ζίβκοβιτς είναι σταθερός για το δεξιό άκρο της επίθεσης, ενώ το πρώτο δίλημμα που υπήρχε, για το ποιος εκ των Κωνσταντέλια και Μουργκ, θα πάρει φανέλα βασικού, απαντήθηκε με την ανακοίνωση της ενδεκάδας και τον 21χρονο Έλληνα μεσοεπιθετικό να ξεκινάει στο ματς.

Το δεύτερο είχε να κάνει με το ποιος θα ξεκινούσε στην κορυφή της «ασπρόμαυρης» επίθεσης, Τισουντάλι ή Τσάλοφ, μιας και ο Μπράντον Τόμας είναι απών. Ο Μαροκινός επιθετικός ένοιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής, με τον Φεντόρ Τσάλοφ να παίρνει θέση στην ενδεκάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα