Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: Έκαναν ντεμπούτο Γουίλιαν και Ολιβέιρα

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: Έκαναν ντεμπούτο Γουίλιαν και Ολιβέιρα

Βασίλης Μπαλατσός
willian

bet365

Ο Γουίλιαν και ο Σέρτζιο Ολιβέιρα πέρασαν ως αλλαγή στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό και έκαναν το ντεμπούτο τους με τα ερυθρόλευκα.

Τα πρώτα τους λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα του Ολυμπιακού πήραν ο Γουίλιαν και ο Σέρτζιο Ολιβέιρα. Τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών πέρασαν ως αλλαγή στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Superleague και αμφότεροι αποθεώθηκαν από τους φίλους των Ερυθρόλευκων.

O Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πέρασε στο ματς αντί του Βέλντε και πήγε αριστερά, ενώ ο Πορτογάλος χαφ αντικατέστησε τον Στάμενιτς και αγωνίστηκε στο πλευρό του Έσε στη μεσαία γραμμή. Στο ίδιο λεπτό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε τετραπλή αλλαγή, καθώς μπήκαν και οι Γιάρεμτσκουκ - Κάρμο, αντί των Τσικίνιο - Πιρόλα, με τον Ανδαλουσιανό τεχνικό να γυρίζει τη διάταξη σε 4-4-2.

Θυμίζουμε πως ο 36χρονος Γουίλιαν υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου ο 32χρονος Ολιβέιρα έγινε παίκτης του Ολυμπιακού για την επόμενη διετία.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα