ΑΕΚ: Με τα γνωστά προβλήματα στο ματς με τον Βόλο

ΑΕΚ: Με τα γνωστά προβλήματα στο ματς με τον Βόλο

Newsroom
Ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες της ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε με προπόνηση στα Σπάτα το απόγευμα της Κυριακής την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Βόλο στην OPAP Arena, με τον Ματίας Αλμέιδα να μην έχει κάποιο άλλο πρόβλημα τραυματισμού.

Έτοιμη για την επανέναρξη των υποχρεώσεών της στο πρωτάθλημα είναι η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται τη Δευτέρα (16/9, 20:00) τον Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό ματς με προπόνηση το απόγευμα της Κυριακής στα Σπάτα, με τον Ματίας Αλμέιδα να μην έχει κάποιο άλλο απρόοπτο, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΑΕΚ.

Οι Γκατσίνοβιτς και Οντουμπάτζο έχουν τεθεί νοκ-άουτ με θλάσεις, όπως έγινε γνωστό χθες. Ο Λαμέλα είχε υποστεί ένα χτύπημα τις προηγούμενες μέρες στην προπόνηση και είναι πιθανό να προφυλαχθεί, ενώ εκτός παραμένει ο Μπρινιόλι, ο οποίος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στις προπονήσεις. Όσον αφορά τον Μουκουντί, ανέβαζε συνεχώς ρυθμούς στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών και μένει να φανεί αν θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα