Πετράκης: «Σπουδαίος βαθμός που ενισχύει την αυτοπεποίθησή μας»

Βασίλης Μπαλατσός
ΠΕΤΡΑΚΗΣ

bet365

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναιτωλικού, Γιάννη Πετράκη, μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Παναιτωλικός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Ο τεχνικός των Καναρινιών, Γιάννης Πετράκης, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και χαρακτήρισε σπουδαίο το αποτέλεσμα της ομάδας του, κάνοντας ειδική αναφορά στην αυτοπεποίθηση που δίνει στους ποδοσφαιριστές του.

«Δεν σημαίνει κάτι η ισοπαλία, έτυχε και έγινε σήμερα. Για να πάρουμε βαθμό στην κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός έπρεπε να είμαστε στο 100% σε όλο το ματς και ήμασταν. Έπρεπε να παίξουμε καλή άμυνα. Είχε ευκαιρίες στο τέλος ο Ολυμπιακός, ήταν μονόλογος το δεύτερο ημίχρονο.

Κλείσαμε τους χώρους, δεν μπορούσε να δημιουργήσει. Είχαμε τύχη, σπουδαίος βαθμός που ενισχύει την αυτοπεποίθησή μας. Τον ξεχνάμε ήδη αυτόν τον βαθμό, έχουμε το ματς με τον Αστέρα και πρέπει να έχουμε την ίδια ετοιμότητα και συγκέντρωση για να βελτιωθούμε στη συνέχεια», ανέφερε ο Πετράκης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα