Μεντιλίμπαρ: «Ο Παναιτωλικός ήταν εξαιρετικός, μόνο σέντρες κάναμε»

Βασίλης Μπαλατσός
Μεντιλίμπαρ

bet365

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Πρώτη απώλεια βαθμών για τον Ολυμπιακό στη Stoiximan Superleague της σεζόν 2024-25. Oι Πειραιώτες δεν κατάφεραν να «λυγίσουν» τον σκληροτράχηλο Παναιτωλικό στο Φάληρο, με τις δυο ομάδες να μένουν στην ισοπαλία δίχως σκορ (0-0). Ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Πετράκη.

«Θέλω να πω μπράβο στον Παναιτωλικό έπαιξε εξαιρετικά μας δυσκόλεψε πολύ και μόνο κάναμε σέντρες. Τόσο όμως οι σέντρες μας αλλά και τα σουτ έξω από την περιοχή δεν ήταν καλά.

Ξέρουμε πως θα έχουμε πολλά τέτοια παιχνίδια, πρέπει να βρούμε τρόπο να παίξουμε καλύτερα. Αλλά εκτός από αυτό κάναμε και κάτι καλό είναι πως αμυντικά δεν επιτρέψαμε να μας δημιουργήσει πρόβλημα ο Παναιτωλικός και αυτό είναι κάτι που κάναμε καλά», ανέφερε ο Ανδαλουσιανός προπονητής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα