Πετράκης: «Πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα για εμάς, μπράβο στα παιδιά»

Ο Πετράκης

bet365

Ο κόουτς του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης, ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το πώς έπαιξε η ομάδα του αλλά και αυτό το 0-0 στο Φάληρο.

Ο Πετράκης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό επισήμανε: «Ήθελα να πω ότι ήταν ένα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα για εμάς. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ο Ολυμπιακός, τι ομάδα είναι και τι καλή εικόνα είχε αλλά και ψυχολογία και καλά αποτελέσματα. Πιστεύω πώς στο α' μέρος είχαμε καλή αμυντική λειτουργία. Είχαμε και εμείς κάποιες καλές στιγμές. Στο 2ο μέρος και χωρίς να αλλάξουμε κάτι όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη πάντα μετράει αυτό και θα σε πάει πιο πίσω.

Ο Ολυμπιακός δεν έγινε επικίνδυνος από τις συνεργασίες παρά μόνο με τον Ελ Καμπί. Στη συνέχεια έγινε πιο απειλητικός από δεύτερες μπάλες και σταθήκαμε και τυχεροί. Θέλω να πω μπράβο στα παιδιά. Ήταν και ένας βαθμός που μας βοηθάει και ψυχολογικά και θέλουμε να συνεχίζουμε να βελτιωνόαστε. Να είμαστε ο εαυτός μας και να παίζουμε αυτό που μπορούμε κατέχουε καλά. Από σήμερα το βράδυ το μυαλό μας είναι στο επόμενο ματς. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και στην Ευρώπη και σε όλες τις ελληνικές ομάδες».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα