Παναιτωλικός: Έσπασε την «κατάρα» του Φαλήρου

Βασίλης Μπαλατσός
Παναιτωλικος

bet365

Ο Παναιτωλικός κατάφερε για πρώτη φορά να μην ηττηθεί από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο στη 17η «επίσκεψη» του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αλύγιστος Παναιτωλικός. Η ψυχωμένη ομάδα του Γιάννη Πετράκη έκανε εξαιρετική εμφάνιση στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και κατάφερε να πάρει το βαθμό της «λευκής» ισοπαλίας (0-0).

Το αξιοσημείωτο είναι πως τα Καναρίνια κατάφεραν να σπάσουν το αρνητικό σερί που έτρεχαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Για την ακρίβεια οι Αγρινιώτες χρειάστηκαν 17 «επισκέψεις» στην έδρα των Πειραιωτών για να μη φύγουν με σκυμμένο το κεφάλι.

Ο Παναιτωλικός είχε ηττηθεί και στα 16 παιχνίδια του με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, έχοντας μάλιστα συνολικά τέρματα 45-8 και στην «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κράτησαν για πρώτη φορά ανέπαφη την εστία τους στο φαληρικό γήπεδο.

Ασχέτως έδρας στα μεταξύ τους ματς οι Ερυθρόλευκοι έχουν 28 νίκες, οι Αγρινιώτες μόλις μία, ενώ τέσσερα ματς έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα