Μεντιλίμπαρ: «Η ευθύνη η δική μας ήταν ότι δεν παίξαμε με ταχύτητα, δύσκολα άλλες ομάδες θα έχουν λειτουργία όπως ο Παναιτωλικός»

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Ισπανός προπονητής της ομάδας του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για το παιχνίδι των Πειραιωτών ενώ στάθηκε εκ νέου στη λειτουργία που είχε ο Παναιτωλικός

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ρωτήθηκε περισσότερο για τον τρόπο που αναπτύχθηκε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναιτωλικό. Ο Ισπανός τεχνικός των Ερυθρόλευκων σχολίασε από μέρους του έπειτα από το 0-0 του Φαλήρου για:

Το τι έλλειψε από τον Ολυμπιακό: «Δείξαμε πώς είχαμε πολύ όρεξη. Αυτό που μας έλλειψε ήταν η ταχύτητα στο να βγούμε πιο γρήγορα τις σέντρες. Κάναμε πολλές σέντρες που δεν ήταν επιτυχημένες. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την καλή και οργανωμένη άμυνα. Να είμαστε πιο γρήγοροι εάν θέλουμε να απειλούμε περισσότερο τέτοιες ομάδες».

Για το διάστημα που υπήρχε η διακοπή λόγω των Εθνικών απάντησε ότι «όχι δεν μας επηρέασε η απουσία των παικτών στις Εθνικές. Δεν μπορούμε να παραπονεθούμε για αυτό. Για τις Εθνικές δηλαδή. Δεν θα έχουν όλες οι ομάδες την ίδια και πολύ καλή λειτουργία του Παναιτωλικού και να είναι τόσο πολύ κλεισμένες. Δύσκολα θα το δούμε ξανά αυτό. Σήμερα δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει γιατί ξέρουμε τον κίνδυνο των αντεπιθέσεων. Δεν αφήσαμε το περιθώριο στον αντίπαλο αλλά μας κόστισε ότι δεν είχαμε πετυχημένες επιθέσεις».

Στην ερώτηση του Gazzetta για το διάστημα που η ομάδα έπαιζε με σέντρες και όχι κάθετα τόνισε ότι «για να απαντήσουμε σε αυτό θα πρέπει να αναλύσουμε τον αντίπαλο. Έπαιζε τόσο κλειστά που δεν μπορέσαμε να βγούμε στην πλάτη τους. Το προσπάθησαν ο Ζέλσον, ο Βέλντε και ο Γουίλιαν. Ο Παναιτωλικός είχε πολύ κόσμο και κοντά τους παίκτες. Δεν ήταν ότι δεν ήταν τόσο καλή η οργάνωση όσο ότι δεν υπήρχε χώρος. Η δική μας ευθύνη είναι η ταχύτητα. Εάν έχεις ταχύτητα μπορείς να το αντιμετωπίσεις αυτό το στοιχείο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα