ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Ο Σαμάτα μπήκε αλλαγή και αποθεώθηκε

Βασίλης Μπαλατσός
Samata

bet365

O Αλί Σαμάτα πέρασε ως αλλαγή στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και αποθεώθηκε από τους φίλους των Θεσσαλονικιών.

Ο τραυματισμός του Μπράντον Τόμας και οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Ταρίκ Τισουντάλι στην τελευταία προπόνηση έφεραν τον Αλί Σαμάτα και πάλι στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και μάλιστα ο Τανζανός φορ ήταν η πρώτη κίνηση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Στο 67ο λεπτό ο Ρουμάνος τεχνικός απέσυρε τον Τσάλοφ και έβαλε στη θέση του τον 32χρονο επιθετικό, ο οποίος αποθεώθηκε από τους οπαδούς, ως ένδειξη στήριξης προς το πρόσωπο του.

Την τρέχουσα σεζόν ο Σαμάτα έπαιξε ως αλλαγή στα δυο ματς με τη Μπάνια Λούκα και έμεινε τελείως εκτός στα επόμενα επτά ματς, σε Ευρώπη και Stoiximan Superleague. Μάλιστα τέθηκε και ζήτημα για αποχώρηση του Τανζανού, ο οποίος όμως τελικά έμεινε κάτοικος Τούμπας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα