Αλόνσο: «Δεν μπορέσαμε να αφιερώσαμε τη νίκη στον κόσμο μας, αλλά προχωράμε μπροστά»

Newsroom
Ο Ντιέγκο Αλόνσο

bet365

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο ανέφερε πως η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ είναι δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά τον ίδιο δεν τον αφήνει ικανοποιημένο, ενώ επισήμανε πως σιγά σιγά οι «πράσινοι» προχωράνε μπροστά.

Σε ένα μεγάλο ντέρμπι στη Τούμπα, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με τους δύο τερματοφύλακες να κάνουν φοβερό παιχνίδι. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Ντιέγκο Αλόνσο μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Ήταν ένα ντέρμπι με πολύ ένταση. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα εδώ. Θα θέλαμε να αφιερώσουμε μια νίκη στους φιλάθλους μας, αυτό δεν έγινε αλλά σιγά σιγά προχωράμε μπροστά».

Για το αν είναι θετικό αποτέλεσμα: «Η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με αυτό. Εμείς πρέπει να κερδίζουμε όλους τους βαθμούς. Δεν μπορούμε όμως, αλλά θα πρέπει να δίνουμε τα πάντα στα αγωνιστικό χώρο όπως σήμερα. Τα 30 πρώτα λεπτά ήταν δύσκολα για εμάς, αλλά στην συνέχεια πηγαίναμε καλύτερα και τελειώσαμε έχοντας εμείς καθορίσει τον ρυθμό του αγώνα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα