Μαρινάκης: «Γκάζια» στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά την «γκέλα» με τον Παναιτωλικό

Μαρινάκης: «Γκάζια» στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά την «γκέλα» με τον Παναιτωλικό

Δημήτρης Τομαράς
Μαρινάκης

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έριξε «γκάζια» στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός κατέγραψε την πρώτη του απώλεια βαθμών στη Stoiximan Superleague της σεζόν 2024-25, καθώς για πρώτη φορά δεν κατάφερε να νικήσει τον Παναιτωλικό στο Φάληρο και οι Αγρινιώτες έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους και τόνισε πως άπαντες πρέπει να τα δώσουν όλα για το πρωτάθλημα.

«Σταματήστε να μιλάτε μόνο για τα συμβόλαιά σας και αφήστε στην άκρη τις ευρωπαϊκές δάφνες από ότι συνέβη τον Μάη. Έχουμε μπροστά μας έναν μεγάλο στόχο, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να καταλάβουμε πως όλα τα ματς απαιτούν μάχες. Όλα ξεκινάνε από το μηδέν και κάθε παιχνίδι είναι μάχη.

Πρέπει να τα δίνετε όλα και να ματώνετε για τη νίκη για να φτάσουμε στο Πρωτάθλημα που τόσο θέλουμε. Πρέπει να αλλάξετε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Να αλλάξετε την εικόνα σας και να τα δίνετε όλα στο γήπεδο», ανέφερε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα