Ίνγκασον: «Έχω μεγάλο σεβασμό για τον ΠΑΟΚ, σήμερα η ομάδα πάλεψε»

Newsroom
Ο Ίνγκασον

bet365

Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ίγκι Ίνγκασον αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην ομάδα του τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε επίσης πως οι «πράσινοι» πάλεψαν στη Τούμπα παίρνοντας τον βαθμό με το 0-0.

Το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό ήταν ο Ίγκι Ίνγκασον με τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό να αποδοκιμάζεται από τους οπαδούς του «δικεφάλου του βορρά» όταν ακουμπούσε την μπάλα, καθώς αγωνίστηκε για χρόνια στους «ασπρόμαυρους».

Μετά το τέλος του ντέρμπι που βρήκε τις δύο ομάδες στο μηδέν, ο Ίνγκασον ανέφερε τα εξής μιλώντας στην κάμερα της NOVA:
Για την ισοπαλία στην Τούμπα: «Και οι δύο ομάδες είχαν τη δυνατότητα να κερδίσουν. Στην αρχή υποφέραμε στη συνέχεια ανακτήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Η ομάδα πάλεψε σήμερα, η ομάδα έκανε καλές ενέργειες. Στόχος μας ήταν να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Δεν καταφέραμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο, αλλά στόχος είναι να μην χάσεις».

Για την επιστροφή στην Τούμπα: «Ένιωσα συγκίνηση. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον ΠΑΟΚ, με στήριξε πολύ και εμένα και την οικογένειά μου. Πάντα θα ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ.

Τώρα παίζω στον Παναθηναϊκό, άλλαξαν οι ρόλοι, αλλά ένιωσα συγκίνηση που έπαιξα εδώ. Δεν ήταν σίγουρα μια νορμάλ συμμετοχή, ένιωσα διαφορετικά».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα