Ντεσπόντοφ: «Παίξαμε πολύ καλά, αλλά ο Ντραγκόφσκι ήταν εξαιρετικός»

Βασίλης Μπαλατσός
Ντεσπόντοφ

bet365

Οι δηλώσεις του Κίριλ Ντεσπόντοφ στην κάμερα της NOVA μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, καθώς έμειναν στην ισοπαλία δίχως σκορ (0-0). Ο διεθνής Βούλγαρος εξτρέμ των Θεσσαλονικιών, Κίριλ Ντεσπόντοφ, μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά τον αγώνα της Τούμπας και τόνισε πως οι συμπαίκτες του έκαναν καλή δουλειά αλλά «έπεσαν» εξαιρετικό Ντραγκόφσκι.

Οι δηλώσεις του Ντεσπόντοφ:

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Παίξαμε πολύ καλά, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε. Πιέσαμε τον Παναθηναϊκό, ήταν όλοι καλοί, με τον τερματοφύλακα τους τον Ντραγκόφσκι να είναι εξαιρετικός και σε πολύ καλή ημέρα.

Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε, ούτως ώστε να βρούμε την κόντρα. Στο δεύτερο όμως κρατήσαμε την μπάλα και προσπαθήσαμε να είμαστε πιο δημιουργικοί, αλλά συνολικά κάναμε μια πολύ καλή δουλειά».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι ενισχυμένος με τις νέες μεταγραφές: «Αυτή η ερώτηση πρέπει να την απαντήσει ο Λουτσέσκου. Φυσικά οι νέοι παίκτες που ήρθαν είναι πολύ σημαντικοί. Καταφέραμε να αναβαθμίσουμε το ρόστερ. Ο Λόβρεν είναι ένας πολύ γνωστός παίκτης στον κόσμο και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει πολύ».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανταπεξέλθει και στις δύο διοργανώσεις: «Εμείς θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι, για να καταφέρουμε και να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για τις διαφορές του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο σε σχέση με το δεύτερο: «Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες, όπως και στο πρώτο. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, ανέβασε την απόδοση του στη συνέχεια, οπότε έπρεπε να προσέχουμε την άμυνα μας».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα