Πελίστρι: «Μου αφήνει πικρή γεύση το ντέρμπι γιατί ήρθαμε να κερδίσουμε»

Newsroom
Ο Φακούντο Πελίστρι

bet365

Ο Φακούντο Πελίστρι ανέφερε πως δεν είναι ικανοποιημένος με το 0-0 με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός πήγε στη Θεσσαλονίκη για να κερδίσει.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο ντέρμπι του φετινού πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό να παίρνουν από έναν βαθμό. Μετά το τέλος της Αναμέτρησης ο Φακούντο Πελίστρι μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

Για το τι γεύση του αφήνει το πρώτο του ντέρμπι: «Μου αφήνει πικρή γεύση, γιατί ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Αυτό δεν κατέστη δυνατό γιατί υπήρξαν κάποιες λεπτομέρειες και κάποιες στιγμές που δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε. Αυτές μας στέρησαν τη νίκη. Άρα φεύγω θλιμμένος, γιατί ήρθαμε με σκοπό τη νίκη που δεν καταφέραμε να πάρουμε».

Για το τι του άρεσε και τι δεν του άρεσε από την ομάδα του: «Αυτό που θα πω ότι μου άρεσε είναι τα δεύτερα 25 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο το γεγονός ότι είχαμε την κατοχή, παίξαμε πιο επιθετικά. Η αντίπαλη ομάδα ήταν στην έδρα της, άρα εκμεταλλεύτηκε τους χώρους, το τρανζίσιον. Μου άρεσε που η ομάδα τα έδωσε όλα, πάλεψε στον αγωνιστικό χώρο. Ήρθαμε για τη νίκη, δεν κοιτάξαμε ούτε στιγμή να αποσπάσουμε την ισοπαλία. Η ομάδα έδειξε καλή εικόνα, πάλεψε κι αυτό είναι το θετικό».

Για το πώς προσαρμόζεται στο να παίζει και στα αριστερά, ενώ στην Εθνική του παίζει από δεξιά: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι περισσότερο συνηθισμένος να παίζω δεξιά μεν, αλλά είμαι ένας εξτρέμ που μπορώ να παίξω και αριστερά. Θα πω ότι αυτό το οποίο κοιτάμε είναι να κάνουμε ένα ροτέισον, άλλες φορές δεξιά, άλλες αριστερά, ώστε να πλήξουμε τις αντίπαλες άμυνες. Και στις δύο πλευρές μπορώ να αποδώσω το ίδιο, κι ας παίζω κυρίως δεξιά».

Για το πώς έχει προσαρμοστεί στην Ελλάδα και την ζωή του εδώ: «Έχω μικρό χρονικό διάστημα εδώ. Στα μέσα αυτής της διαδρομής γύρισα στην Ουρουγουάη για την Εθνική. Ακόμα ψάχνω σπίτι, δεν έχω βρει. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, για τον ήλιο, την χώρα, τους οπαδούς μου. Οι άνθρωποι εδώ με έχουν κάνει χαρούμενο».

Για το αν μίλησε με τον Σορετίρε, που επίσης ήταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Στο τέλος του αγώνα μίλησα μαζί του. Είναι ένα πολύ καλό παιδί κι ένας απίστευτος παίκτης. Παίξαμε στα τελευταία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μαζί και του εύχομαι κάθε καλό».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα