Μπάμπα: «Πρέπει να παραμείνουμε θετικοί»

Βασίλης Μπαλατσός
μπαμπα

bet365

Οι δηλώσεις του Αμπντούλ Μπάμπα Ραχμάν μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα των ντέρμπι την περασμένη σεζόν και με το τρομερό σερί που έκανε στα Play Off κατάφερε να σηκώσει το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του, όμως στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι της νέας αγωνιστικής περιόδου δεν κατάφερε να πάρει τρίποντο. Οι Θεσσαλονικείς έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και μετά το ματς ο Αμπντούλ Μπάμπα Ραχμάν τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να παραμείνουν με θετική σκέψη.

«Δεν μπορώ να πω ότι ήταν ήττα, χάσαμε δυο βαθμούς στο σπίτι μας Ξεκινήσαμε από το ξενοδοχείο με στόχο τη νίκη, αλλά αυτή δεν ήρθε. Θεωρώ ότι πρέπει να παραμείνουμε θετικοί, δεν κρατάω κάτι συγκεκριμένο. Από το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι, αλλά δεν θα κρατήσω κάτι παραπάνω από τη θετική σκέψη», ανέφερε ο ακραίος μπακ του ΠΑΟΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα