Σαλσέδο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, μόνο ΟΦΗ» (vid)

Σαλσέδο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, μόνο ΟΦΗ» (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
salcedo

bet365

Ο Έντι Σαλσέδο πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΟΦΗ στο ντεμπούτο του και στις δηλώσεις έστειλε το μήνυμα του στα ελληνικά.

Τι κι αν βρίσκεται μόνο τέσσερις ημέρες στην Ελλάδα; Ο Έντι Σαλσέδο έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΟΦΗ, χρειάστηκε εννέα λεπτά για να σκοράρει το πρώτο του γκολ στον αγώνα με τον Άρη και ήδη έχει αρχίσει να μαθαίνει τα... βασικά ελληνικά. Ο 22χρονος Ιταλός σέντερ φορ με καταγωγή από την Κολομβία μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς, εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στους Κρητικούς και είπε «μόνο ΟΦΗ», στα ελληνικά.

«Είναι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ και βρίσκομαι σε μια ομάδα που με έχουν αγκαλιάσει όλοι από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ. Μου αρέσει πάρα πολύ εδώ, είναι ένα υπέροχο γήπεδο και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά πράγματα με την ομάδα που έχουμε.

Μίλησα με τον προπονητή μου και αισθάνθηκα από την πρώτη στιγμή την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο μου και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Δούλεψα πάρα πολύ για να βρίσκομαι εδώ. Θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να βρεθούμε στην θέση που θέλουμε να βρεθούμε», είπε ο Σαλσέδο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα