Παναθηναϊκός: Τα δύο πρόσωπα που παρουσίασε η ομάδα

Παναθηναϊκός: Τα δύο πρόσωπα που παρουσίασε η ομάδα

Τα δύο πρόσωπα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα και το συμμάζεμα

bet365

Το κακό ξεκίνημα στο πρώτο μέρος του αγώνα, η βελτίωση της παρουσίας του στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο και το συμμάζεμα που επετεύχθη.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έφυγε με νίκη από την Τούμπα, μένοντας στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ, που ήταν και ο αρχικός σκοπός και στόχος για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως κατάφερε με την ισοπαλία αυτή να «σβήσει» ένα δύσκολο παιχνίδι από το πρόγραμμά του και εκμεταλλευόμενος την γκέλα του Ολυμπιακού να μην αυξηθεί η απόστασή του από τους δύο από τους τρεις διεκδικητές.

Το «τριφύλλι» παρουσίασε μία κακή εικόνα στο ξεκίνημα του αγώνα και άρχισε να βελτιώνεται σιγά σιγά, όταν ξεπέρασε το πρώτο αυτό δύσκολο 15-20λεπτο, απορροφώντας την επιθετικότητα που έβγαλε ο ΠΑΟΚ, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τόσο τους δύο κεντρικούς τους αμυντικούς, τον Γεντβάι και τον Ίνγκασον, που εξαφάνισαν τον Τσάλοφ, όσο και τον Ντραγκόφσκι, ο οποίος συνεχίζει να είναι ίσως ο καλύτερος παίκτης της ομάδας στο πρώτο αυτό διάστημα της σεζόν.

Η ταυτόχρονη χρησιμοποιήση των Αράο και Μαξίμοβιτς για πρώτη φορά από το ξεκίνημα ενός αγώνα είχε θετικό αντίκτυπο στο παιχνίδι της ομάδας, αφού την βοήθησε να είναι περισσότερο μαζεμένη και να μην παρουσιάζει τα κενά αυτά στο αμυντικό τρανζίσιον και γενικότερα στην αμυντική της λειτουργία, τα οποία προβλημάτιζαν τόσο πολύ στα προηγούμενα παιχνίδια.

Προφανώς δεν λέμε πως δεν υπήρξαν στιγμές που και πάλι δημιουργήθηκαν προβλήματα στα κομμάτια αυτά, ωστόσο η εικόνα ήταν σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος και κόντρα σ' έναν αντίπαλο πολύ υψηλότερου επιπέδου από τον Αστέρα Aktor, τον Λεβαδειακό και την Athens Kallithea.

Η αλλαγή εικόνας στο δεύτερο μέρος και οι στιγμές που είχε

ioannidis_intime

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα ο Παναθηναϊκός άρχισε να πατάει στο γήπεδο ακόμα καλύτερα. Μπόρεσε να πάρει το... πάνω χέρι στο παιχνίδι έχοντας πλέον εκείνος την κατοχή και μπορώντας πλέον να αναπτύσσεται και από πίσω, πιο ορθολογικά, σε κάποιες φάσεις.

Μπορεί να μην δημιούργησε σωρεία ευκαιριών, όμως κατόρθωσε να μειώσει την παραγωγικότητα του ΠΑΟΚ, ο οποίος βρήκε μόλις δύο ευκαιρίες σε όλο το δεύτερο 45λεπτο, πρώτα με μία κεφαλιά του Σβαμπ από κόρνερ που πέρασε άουτ στο 49' κι έπειτα μ' ένα μακρινό σουτ σουτ που εξουδευτέρωσε ο «Ντράγκο» εντυπωσιακά στο 68ο λεπτό.

Οι «πράσινοι» είχαν κι εκείνοι τις δικές τους στιγμές, οι οποίες ήταν καλύτερες από κείνες του «δικεφάλου του βορρά» και οριακά περισσότερες. Πρώτα μ' ένα σουτ του Τετέ στην κίνηση στο 47ο λεπτό, που έπεσε και μπλόκαρε δύσκολα ο Κοτάρσκι. Έπειτα, ξανά με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, όταν μπήκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ από πλάγια δεξιά και σούταρε διαγώνια, αλλά ο Κροάτης κίπερ απέκρουσε δύσκολα.

Και η τρίτη, και μεγαλύτερη εξ' αυτών ήταν στο 90+3', όταν ο Αράο έκανε την σέντρα, ο Ιωαννίδης πλάσαρε στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι και ο Κοτάρσκι έπεσε κι έδιωξε επιδεικνύοντας τα αντανακλαστικά του.

Αν κοιτάξει κανείς την συνολική εικόνα του αγώνα, η ισοπαλία ήταν αυτή που άξιζαν και οι δύο ομάδες στο παιχνίδι αυτό. Το γεγονός πως αυτή ήρθε με τον Παναθηναϊκό να έχει μία μέτρια μεν εικόνα, αλλά καλύτερη σε σχέση με εκείνη που παρουσίασε στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος συγκαταλέγεται κι αυτό στα θετικά του «ταμείου». Και σίγουρα η απώλεια του Ολυμπιακού και το γεγονός πως η διαφορά από τους δύο αυτούς αντιπάλους τους δεν αυξήθηκε, παρ' ότι οι «πράσινι» δεν μπόρεσαν να κερδίσουν, κάνει πιο «εύπεπτα» τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στην Τούμπα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα