Ρότα: «Αυτό μου είπε ο Αλμέιδα και βρήκα με τη σέντρα τον Πιερό»

Βασίλης Μπαλατσός
Ροτα

bet365

Οι δηλώσεις του διεθνή δεξιού μπακ της ΑΕΚ, Λάζαρου Ρότα, στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη επί του Βόλου στην «OPAP Arena».

Η ΑΕΚ επικράτησε του Βόλου στη Νέα Φιλαδέλφεια με 2-0, έπιασε τους δέκα βαθμούς και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, σε τριπλή ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Ο Λάζαρος Ρότα μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά την αναμέτρηση και αναφέρθηκε στην ασίστ που έδωσε στο γκολ του Πιερό για το 1-0.

Οι δηλώσεις του Ρότα:

Για τη νίκη επι του Βόλου: «Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Έφυγε αυτό απόψε που ήταν το πιο σημαντικό. Τώρα το πιο σημαντικό είναι το επόμενο. Είπαμε, να κερδίσουμε όλους τους αγώνες και αυτός είναι ο στόχος μας. Κάθε νίκη ανεβάζει την ψυχολογία της ομάδας, αυτό παλεύουμε να κάνουμε, ένα σερί νικών που δίνει ψυχολογία».

Για το τι είπε ο Αλμέιδα σε αυτόν και στον Πήλιο για τις σέντρες προς τον Πιερό: «Μας είπε φέρτε την μπάλα στην περιοχή, είναι ψηλός και δυνατός. Αυτό είπε στον Πήλιο και μου το μετέφερε και αυτό έγινε».

Για το πως αισθάνεσαι που είναι βασικός σε ΑΕΚ και Εθνική: «Αισθάνομαι πού χαρούμενος και για την εθνική που εκπροσωπώ τη χώρα αλλά και σε προσωπικό επίπεδο δίνω το 100%, δουλεύω και ο θεός με ανταμείβει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα