Μορέτο: «Προφορική συμφωνία ΑΕΚ με Μαρσιάλ»

Μορέτο: «Προφορική συμφωνία ΑΕΚ με Μαρσιάλ»

Newsroom
μαρσιάλ

bet365

Σύμφωνα με ανάρτηση του ρεπόρτερ του Relevo, Ματέο Μορέτο, η ΑΕΚ έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Αντονί Μαρσιάλ.

Το παράθυρο των μεταγραφών έκλεισε, ωστόσο είναι ακόμα ανοικτό εκείνο των ελεύθερων, στην κατηγορία των οποίων παραμένει ο Αντονί Μαρσιάλ.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται σε ανάρτησή του στο X ο ρεπόρτερ του Relevo, Ματέο Μορέτο, η ΑΕΚ έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Γάλλο επιθετικό.

Ο Μαρσιάλ βρισκόταν τελευταία σε προχωρημένες επαφές με τη Φλαμένγκο, ωστόσο τελικά η υπόθεση ναυάγησε εξαιτίας των απαιτήσεων του παίκτη.

Για τον Μαρσιάλ η ΑΕΚ είχε κάνει κίνηση πριν την απόκτηση του Πιερό και πριν προσπαθήσει την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου να κάνει δικό της τον Φοφανά, περίπτωση που τελικά δεν προχώρησε.

Μένει πλέον να φανεί αν τα όσα αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο Μορέτο ισχύουν και το θέμα μεταξύ της ΑΕΚ και του 28χρονου Γάλλου επιθετικού που έμεινε ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχωρήσει σε κάτι επίσημο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα