Γιουνγκ: «Τον Μάιο ήμουν στο Ηράκλειο για διακοπές και τώρα παίζω στον ΟΦΗ»

Γιουνγκ: «Τον Μάιο ήμουν στο Ηράκλειο για διακοπές και τώρα παίζω στον ΟΦΗ»

Newsroom
youngk_inbtime.jpg

bet365

Ο Αντριου Γιουνγκ συνεχίζει πλέον στον ΟΦΗ και στάθηκε στο ότι λίγους μήνες πριν υπογράψει στην ομάδα βρέθηκε εκ νέου στην Κρήτη αλλά για να ξεκουραστεί.

Για τις μέχρι στιγμής εντυπώσεις του από την Ελλάδα και τον ΟΦΗ μίλησε ο Αντριου Γιουνγκ «ΣΠΟΡ FM 104,2», όπου ο Γάλλος φορ που έχει ήδη βρει δίχτυα δύο φορές έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόφασή του να συνεχίσει στους Κρητικούς.

Μάλιστα στάθηκε πως πριν υπογράψει στην ομάδα είχε βρεθεί για διακοπές στο νησί και την πόλη του Ηρακλείου.

Αναλυτικά τα όσα είπε

Για το αν νιώθει ότι βρήκε ξανά τον εαυτό του στον ΟΦΗ: «Πιστεύω ναι, αλλά είναι μόλις δύο γκολ και εύχομαι να έρθουν και άλλα ξανά. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη, όχι μόνο την Κυριακή αλλά να βελτιωνόμαστε κάθε εβδομάδα».

Για το αν πιστεύει στο κάρμα λόγω του ότι είχε έρθει για πρώτη φορά διακοπές στο Ηράκλειο τον περασμένο Μάιο: «Είναι τρελό πραγματικά, ήρθα για διακοπές τον Μάιο και μετά από λίγους μήνες για να παίξω ποδόσφαιρο. Είναι ωραίο όμως, αυτή είναι η ζωή και ήξερα καλύτερα το νησί».

Για τις δύο συνεχόμενες νίκες: «Θέλουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και μετά από αυτό, κάθε ένα από εκείνα που ακολουθούν. Αυτή είναι η νοοτροπία στο club, έχουμε πετύχει μόλις δύο νίκες και θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ένα από τα παιχνίδια που ακολουθούν».

Για το πως νιώθει στον ΟΦΗ: «Μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ. Η πόλη είναι ωραία, οι άνθρωποι της είναι καλοί. Όλοι με υποδέχθηκαν πολύ θερμά. Ο ΟΦΗ είναι κορυφαίο club, κορυφαίες οι εγκαταστάσεις της και τα πάντα είναι τέλεια εδώ. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι».

Για τον απολογισμό έξι γκολ συνολικά σε δύο παιχνίδια: «Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, έχουμε πετύχει έξι γκολ σε δύο παιχνίδια. Αυτό είναι κάτι που το θέλει ο προπονητής, να παίζουμε επιθετικά και να προσπαθούμε για τη νίκη σε κάθε ένα από αυτά που ακολουθούν. Στόχος είναι να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και να προσπαθούμε πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το πρώτο του γκολ μέσα στο Ηράκλειο: «Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα, σκόραρα στον Βόλο όμως δεν είναι το ίδιο με το να πετυχαίνεις γκολ μέσα στην έδρα σου. Μου αρέσει πολύ το γήπεδο και είναι πολύ σημαντικό να κάνεις χαρούμενους τους οπαδούς της ομάδας σου».

Για την συνεργασία του με τον Τραϊανό Δέλλα: «Είναι σημαντικό για εμάς, έπαιξε ποδόσφαιρο στο κορυφαίο επίπεδο και αυτό είναι κάτι που το σέβεσαι. Όλοι τον σεβόμαστε για την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής και είναι πολύ καλό για την ομάδα που έχει αυτόν στον πάγκο της».

Για το μήνυμα του προς τον κόσμο του ΟΦΗ: «Θέλω να πω προς τον κόσμο ότι όπως κάναμε στα δύο τελευταία παιχνίδια, θα συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Να δείχνουμε μέσα στο γήπεδο αυτή τη νοοτροπία και να κερδίσουμε το επόμενο αλλά και κάθε ένα από αυτά που ακολουθούν».

Για τον στόχο της διεκδίκησης μιας ευρωπαϊκής θέσης: «Φυσικά το πιστεύω, αν δεν το πίστευα εγώ δεν θα το πίστευε κανείς. Έχουμε καλή ομάδα με ταλέντο. Πρέπει να δουλεύουμε πάρα πολύ, όπως κάνουμε μέχρι τώρα, και να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα