ΑΕΚ, μεταγραφές: Προαναγγελία (ίσως) για Μαρσιάλ από Αντώνη Ηλιόπουλο

ΑΕΚ, μεταγραφές: Προαναγγελία (ίσως) για Μαρσιάλ από Αντώνη Ηλιόπουλο

Newsroom
ΑΕΚ, μεταγραφές: Προαναγγελία (ίσως) για Μαρσιάλ από Αντώνη Ηλιόπουλο

bet365

Την ώρα που τα δημοσιεύματα για τον Αντονί Μαρσιάλ δίνουν και παίρνουν, ο ξάδερφος του Μάριου Ηλιόπουλου, Αντώνης Ηλιόπουλος, έβαλε «φωτιά» μέσα από τα social media!

Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό που στέλνουν τον Αντονί Μαρσιάλ στην ΑΕΚ. Ο Ματέο Μορέτο έκανε την αρχή το βράδυ της Δευτέρας, κάνοντας λόγο για προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το πρωί της Τρίτης πήρε τη σκυτάλη ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο οποίος τόνισε πως στην Ένωση επικρατεί αισιοδοξία για happy end μέσα στις επόμενες ώρες.

Τη δική του «φωτιά» έβαλε και ο ξάδερφος του Μάριου Ηλιόπουλου, Αντώνης Ηλιόπουλος, με μια ανάρτηση στα social media. Ο Αντώνης Ηλιόπουλος ανέβασε απλώς τον James Bond και έγραψε «coming soon». Μια ανάρτηση που ίσως και να σημαίνει άφιξη Αντονί Μαρσιάλ στην ΑΕΚ...

m

Την ίδια ώρα, από τη Γαλλία και συγκεκριμένα το «footmercato» έρχονται νέες πληροφορίες που αναφέρουν πως ο Γάλλος σταρ αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες ώρες για να υπογράψει με την ΑΕΚ και να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα»!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα