ΟΦΗ: Η ομιλία του Δέλλα στα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί του Άρη (vid)

ΟΦΗ: Η ομιλία του Δέλλα στα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί του Άρη (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Δελλας

bet365

Ο Τραϊανός Δέλλας συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί του Άρη και τους κάλεσε να παραμείνουν ταπεινοί για να μην τους «τιμωρήσει» το ποδόσφαιρο.

Ο ΟΦΗ πανηγύρισε την πρώτη του εντός έδρας νίκη για τη νέα σεζόν, καθώς υπέταξε τον Άρη στο «Γεντί Κουλέ» με 3-2 και έφτασε τους επτά βαθμούς έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές της Stoiximan Superleague. Οι Κρητικοί ανέβασαν στα Social Media video από την ομιλία του Τραϊανού Δέλλα στα αποδυτήρια, με τον Κολοσσό να καλεί τους παίκτες του να παραμείνουν ταπεινοί και να συνεχίσουν να δουλεύουν όπως κάνουν μέχρι σήμερα.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη, όπως έλεγα πριν το παιχνίδι ήταν ένα πολύ σημαντικό αλλά να είμαστε ταπεινοί. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, όπως δουλεύαμε μέχρι σήμερα. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, έχουμε ακόμα πολλά μπροστά μας.

Αν σκεφτούμε ότι κάτι πετύχαμε σήμερα, θα μας “τιμωρήσει” το ίδιο το ποδόσφαιρο. Για αυτό πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί. Έχουμε καλή ομάδα, είστε καλοί ποδοσφαιριστές. Πιστέψτε σε εσάς. Σας το λέω από την πρώτη μέρα», ανέφερε ο Δέλλας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα