Μακελελέ: «Ανυπομονώ να βοηθήσω τον Αστέρα να πετύχει»

Μακελελέ: «Ανυπομονώ να βοηθήσω τον Αστέρα να πετύχει»

Βασίλης Μπαλατσός
makelele

bet365

Ο Κλοντ Μακελελέ με ανάρτηση του στα Social Media έστειλε το μήνυμα του για το νέο «ταξίδι» που ξεκινάει ως προπονητής του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Κλοντ Μακελελέ είναι με κάθε επισημότητα ο νέος προπονητής του Αστέρα AKTOR. Ο 51χρονος τεχνικός έπιασε δουλειά από το απόγευμα της Δευτέρας (17/9), καθώς υπό τις οδηγίες του ξεκίνησε η προετοιμασία των Αρκάδων για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (21/9), στον οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του ο Γάλλος Legend.

Ο σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έκανε την πρώτη του ανάρτηση ως προπονητής των Κιτρινομπλέ και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του γι' αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής του.

«Αυτή είναι μια πολύ συναρπαστική πρόκληση και ανυπομονώ να ξεκινήσω και να βοηθήσω τον Αστέρα να έχει μεγάλη επιτυχία αυτή τη σεζόν. Πάμε ASTERAS AKTOR!», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Μακελελέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα