ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» του Ντέγιαν Λόβρεν με τα «ασπρόμαυρα»

ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» του Ντέγιαν Λόβρεν με τα «ασπρόμαυρα»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Ντέγιαν Λόβρεν στην πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ντέγιαν Λόβρεν πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης (17/9) την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ και έδειξε να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Ντέγιαν Λόβρεν φόρεσε για πρώτη φορά τα «ασπρόμαυρα» και βγήκε στο γήπεδο του προπονητικού κέντρου στη Νέα Μεσημβρία συμμετέχοντας στην απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πρωταθλητές Ελλάδας, έδειξε να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς «έβγαλε όλο το πρόγραμμα», σύμφωνα με την ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι παίκτες επέστρεψαν στη δουλειά το απόγευμα της Τρίτης (17.09) και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την επικείμενη μάχη στο Βόλο.

Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11αδα κόντρα στον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας, στην ανάπτυξη, ενώ έπαιξαν και δίτερμα υψηλής έντασης.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα