ΑΕΚ: Το γκολ του Πιερό και η αποθέωση στον Αλμέιδα μέσα από την παρακάμερα (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
ΑΕΚ

bet365

Δείτε την παρακάμερα της ΑΕΚ από την αναμέτρηση με τον Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην οποία καταγράφηκαν μεταξύ άλλων το γκολ του Πιερό με κάμερα πίσω από το τέρμα και η αποθέωση στον «100αρη» Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ νίκησε το Βόλο στην «OPAP Arena» με 2-0 και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Superleague σε τριπλή ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανέβασε την καθιερωμένη παρακάμερα της αναμέτρησης με όσα δεν κατέγραψε η κάμερα της τηλεοπτικής μετάδοσης.

Στο video φαίνεται καθαρά η λήψη του γκολ του Πιερό πίσω από το τέρμα του Κόβατς, για το οποίο ο Λανουά ξεκαθάρισε πως είναι «καθαρό». Από εκεί και πέρα ξεχωρίζει η αποθέωση του κόσμου στον Ματίας Αλμέιδα που έφτασε τα 100 ματς στον πάγκο του Δικεφάλου, αλλά και στους παίκτες της Ένωσης μετά τη νίκη επί των Θεσσαλών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα